Hoe ik werk:

Vaak zijn we zo met onze klachten bezig dat we onze aandacht vooral richten op wat we niet willen in plaats van ons te richten op wat we dan wel zouden willen, een van de eerste dingen dat scherpgesteld dient te worden is wat je wilt bereiken met de therapie, hoe wil je je voelen? wat doe je anders als je doel is behaald? Hoe ziet een dag vrij van jouw klachten er voor jou uit? en hoe voelt dat dan?

 

Pas als je dat weet kan je je aandacht gaan richten op wat jou belemmert in het behalen van jouw doel.

Ik streef er in mijn therapie sessies naar om mee te gaan in wat er zich op dat moment aandient, met daarbij altijd in het achterhoofd het oorspronkelijke doel dat je met de therapie voor ogen hebt.

 

Ik heb een gereedschapskist vol met tools die kunnen worden ingezet om jouw doel te bereiken, soms is het even wat uitproberen, en het ene zal beter bij je passen dan het ander, ook dat is een zoektocht, maar een zoektocht waar ik je graag in help. Het enige wat je nodig hebt om het beste uit de sessies te halen is een open mind en een wil om je doel te bereiken. Het kan tijdens therapie op een punt komen waarin blijkt dat het wellicht handig is eerst je aandacht te focussen op iets anders voordat ik je verder kan helpen. Ook daar zal ik gedurende de therapie volkomen eerlijk in zijn.

 

Een greep uit de technieken die ik gebruik:

Trance/ Hypnose

          (NLP technieken komen hier ook aan te pas)

Regressie therapie

Reïncarnatie therapie

Voice Dialogue  / Delenwerk

Opstellingenwerk / Tafelopstellingen

Energie scheiden

Huiswerkopdrachten

         zelfhypnose of bijvoorbeeld schrijfwerk (zelfreflectie)

 

Voor degene die het leuk vinden heb ik ook een ruime keuze in orakelkaartjes als je eens wilt onderzoeken wat het universum of je hogere zelf je voor boodschap wil geven.